Oktober – november – december

Forretter

Stegt torsk – Jordskokcreme – bacon – rosenkålsblade

Cremet blåmuslingesuppe – Gulerod – selleri – dild – dampede muslinger

Røget kalvemørbrad – Frisé – æbler – purløgsolie – kørvel

Hovedretter

Langtidsstegt kalvefilet – Hummerfrikassé – selleri – gulerod – svampe

Andebryst (+ kr. 25,-) – Cognac – æble – sellericreme – valnødder

Sprængt svinemørbrad – Rosenkål – bacon – persillerod – portvinssauce

Oksemørbrad (+ kr. 50,-) – Kroketter – bearnaise – brændte løg – saltbagt selleri

Ost og desserter

3 slags ost – Kiks – sødt – salt​

Havtorn creme brüle – Krokant – sorbet – hvidchokolade

Lun æblekage – Vaniljeiscreme – æblepure – mandler

Mørkchokolademousse – Appelsin – havtorn – merenges

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-​​

4 retter - 378,-​​

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.​

Strandalleen 92, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 41 40   |   E-mail: info@teglvaerksskoven.dk