Juli – august – september

Forretter

Smør stegt rødtunge – Muslingesauce – ærter – bacon

Cremet græskarsuppe – Syltet svinekæbe – croutons​

Kammuslinger – Spinat – rugbrød – spidskålscreme – hummersauce​

Hovedretter

Ristet havkat – Blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod​​

Gråsten unghane – Majs – svampe – røget svinebryst – peberrod​

Kalvefilet (+ kr. 25,-) – Svampe – blomkål – brombærkompot – sherrysauce​

Kalvemørbrad (+ kr. 50,-) – Svampe – pommes Anna – ærter – syltede ribs – trøffelsauce​

Ost og desserter

3 slags ost – Kiks – sødt – salt​

Sommerbær – Hyldeblomst – vaniljeis – marcipan​

Lun blåbærkage – Chokoladeis – valnødder – vanilje​

Kirsebærsorbet – Chokoladekage – mandler – hasselnødder​

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-​​

4 retter - 378,-​​

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.​

Strandalleen 92, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 41 40   |   E-mail: info@teglvaerksskoven.dk