Januar – februar – marts

Forretter

Stenbiderrogn – Rygeost – øllebrød – purløg

Krydderbagt torsk – Vinterkål – syltede & rå beder – bacon

Cremet hønsekødssuppe – Hanekylling – persilleolie – jordskok

Hovedretter

Stegt helleflynder – Svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt Svendborggris – Hvidkål – senneps sauce – rødbeder – selleri​

Oksefilet (+ kr. 25,-) – Grønkål – svampe – brændte løg – cognacsauce​

Oksemørbrad (+ kr. 50,-) – Glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce – kroketter​

Ost og desserter

3 slags ost – Kiks – sødt – salt​​

Æblesorbet – Hvidchokolade – mokka creme brüle

​Lun pærekage – Vaniljeiscreme – krystalliseret chokolade

Citronfromage – Lakrids merenges – kærnemælksiscreme

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-​​

4 retter - 378,-​​

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.​

Strandalleen 92, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 41 40   |   E-mail: info@teglvaerksskoven.dk