April – maj – juni

Forretter

Stegt havkat  –  Brøndkarse – hollandaise – asparges


​​Kylling salat – ​Asparges – radiser – vilde urter

Røget svinemørbrad – Persille – rygeost – sprøde salater​

Hovedretter

Grillet Svendborggris – Spæde løg – hvide asparges – mild sennep sauce​

Kalvefilet og skank – Gulerod – hvidportvinssauce – bacon – spidskål​

Lammeryg & lammebov – Ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat

Kalvemørbrad (+50,-) – Hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce​

Ost og desserter

3 slags o​st​ – Kiks – sødt - salt

Rabarberdessert – Hvidchokolademousse – sprødt – vaniljeiscreme​

Chokolade mousse – Sorbet – mandler – hasselnødder

Creme brüle – Rabarberkompot – vanilje – skovsyre​

2 retter - 298,-​

3 retter - 335,-​

4 retter - 378,-​

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.​

Strandalleen 92, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 41 40   |   E-mail: info@teglvaerksskoven.dk