4 retters menu – Tema, Øl til og i mad

​Til sidste års smagning serverede vi øl fra Kerteminde bryghus og Aarup bryggeri.

I år er det Jim Lyngvild (bryggeriet Frejdahl) og A/S bryggeri Vestfyen (Willemoes) som skal leverer øllet til middagen.

Det bliver i år med 8 forskellige øl, 2 til hver ret, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.

De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.

​4 retter inkl. 8 forskellige øl

​Lys hummersuppe

Krydderbagt torsk – jordskokker – citron – 

Frejdahl, Guldtrop – Vestfyen, Kyst til Kyst


Røget lammeryg

Rygeost – malt – ramsløg

Frejdahl, Gudmond – Vestfyen, Lager

Langtidsstegt nakke & sprøde kæber

Sellericreme – rødbeder – æble – saltbagte kartofler
Frejdahl, Nidhug – Vestfyen, Påske bryg


Mørk chokolademousse

Mokkacreme – hvidchokolade – skovsyre
Frejdahl, Herja – Vestfyen, Stout

Pris pr. person 475,-

Strandalleen 92, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 41 40   |   E-mail: info@teglvaerksskoven.dk