April 2017, mandag d. 17-04-2017, kl. 10.00 – 14.00

Brunch i 5 serveringer

Velkommen

Først vil jeg gerne byde nye medlemmer velkommen til Restaurant Teglværksskovens madklub, det er utroligt positivt at der stadig kommer mange tilmeldinger, og at opbakningen til vores arrangementer har været så stor.

Tankerne bag denne madklub er at nyde og snakke om god mad med ligesindede, samt at udvide kendskabet til de gode lokale råvarer der findes i vores område. Dette vil vi opnå ved at invitere producenterne ind og fortælle lidt om deres produkter, samt ved at bruge de selv samme produkter i den menu der vil blive serveret den første onsdag i hver måned.

En gang i mellem vil der også være smagning på f. eks. vin, øl eller lignende, da det man får og drikke til maden er en stor del af den fulde oplevelse.

Spisningen

Denne måneds spisning bliver mandag d. 17-04 kl. 10.00.

I april ryster vi posen og laver en helt ny form for madklub, det bliver 2. påskedag med en stor og lækker påske brunch. Vi har fra 2017 lanceret et helt nyt brunch koncept her i Teglværksskoven, og det vil vi gerne have lov til at dele med Madklubben. Konceptet går ud på at vi serverer en brunch i 4 serveringer med mulighed for at tilkøbe ost og Champagne. Retterne er anrettet og bliver serveret ved bordet, dette giver en mere eksklusiv oplevelse hvor man får tid til at nyde sine gæster og den gode mad. Brunchen er selvfølgelig sammensat af de bedste råvarer og tilberedt af vores dygtige kokke. Der medfølger frisk kværnet Nyborg kaffe, lokal most og vores egen lemonade.

Normalprisen for brunchen inkl. Arla unika oste er 363,- men denne formiddag kan i købe den for 250,- inkl. kaffe, most og lemonade – der kan tilkøbes Champagne og andre drikkevarer på dagen.

Vi glæder os til at se jer, og håber i vil komme og nyde en hyggelig formiddag med ligesindede madelskere.

Drænet yoghurt
– honning ristet havre – årstidens bær & frugter – krystalliseret chokolade

Koldrøget laks fra Hindsholm
– rygeost – maltflager – dild – syltede urter