Forretter

Suppe – purløg – bacon – friteret rodfrugter

Stegt fisk – hollandaise – brøndkarse – croutons

Røget svinemørbrad – salat – ristede kerner – rygeostcreme

Lakseanretning (+15,-) – mousse af varmrøget laks – koldrøget laks – grillet brød – salat – sennepscreme

Hovedretter

Stegt kyllingsyltede – agurker – sky sauce – kartofler

Glaseret lammebov – gulerod – sennepssauce – kartofler

Sprængt svinebryst – braiseret svinekæber – flødesauce – tyttebær – kartofler

Grillet oksefilet (+ 25,-) – velhængt okse – rødvinssauce – kartofler – bagte grønsager

Kalvemørbrad (+ 50,-) – svampe – portvinssauce – timian – kartofler

Desserter

Pandekager – marmelade – vaniljeis – chokoladesauce

Marcipankagemandler – hvidchokolade – citron

Creme brülevanilje – karamel – frugtkompot

Chokolademousse – appelsin – sorbet – sprød chokolade

Pris pr. person

2 retter 248,-
3 retter 288,-
4 retter 328,-

Slipshavnsvej 16, 5800 Nyborg   |   Telefon: 65 31 60 04   |   E-mail: info@restaurantsctknuds.dk